شهرداری ۶۰ ساله بافت ، کودکی ۶ماهه
پنج شنبه این هفته در اقدامی قابل نحسین شهرداری و شورای شهر بافت شصتمین سال تأسیس شهرداری بافت را در همایشی گرامی می دارند.
برگزاری این همایش فارغ از اهداف و نتایجی که برای برگزارکنندگان می تواند داشته باشد ، بهانه ای است برای دیدار یار و تقدیم گل میخکی به شهر و دیار
۶۰ سالی ات مبارک ، میلاد و تولدت را به مردم فرهیخته و شریف بافت ، به خانواده های محترم شهرداران این ۶۰ سال ، به کارمندان خدوم شهرداری و به سکان داران توسعه و عمران شهر بافت ( شهرداران ) تبریک می گویم و برای شهردارانی که در این همایش نیستند و جان به جان آفرین داده اند غفران الهی و روحی شاد آرزو می کنم.
در این ۶۰ سال ۱۷ شهردار ، سکان توسعه و عمران شهر بافت را در دست گرفته اند و برای آبادانی این مرز و بوم تلاش ورزیده اند .
در این جشن تولد ۶۰ سالگی ، ذکر نام و گرامی داشتن یاد شهرداران این ۶۰ سال، کمترین ادای دینی است که من شهروند بافتی می توانم تقدیم دارم :
۱ – مرحوم مهدی خان خوارزمی ۱۰ – حمید رمضانی
۲- مرحوم رحمت اله خان شهابی ۱۱ – محمد کاظمی
۳- مرحوم ابوالفتح خان شهابی ۱۲ – وحید نصیری
۴ – مرحوم مختار بنی اسدی ۱۳ – محمد هاشمی
۵ – علی اکبر نجفی ۱۴ – محمد اسماعیلی
۶ – احمد یعقوبی ۱۵ – علی خدادادی
۷ – محمود عبدالعلی پور ۱۶ – امید بختیاری
۸ – محمد آژیده ۱۷ – رضا شفیعی
۹ – علی کمال زاده
شهرداری بافت در سال ۱۳۲۸ قبل از شهرداری کرج تأسیس شده است ، کرج امروز به استان البرز تبدیل شده و شهرداری و شهر بافت امروز پس از ۶۰ سال بمانند کودک ۶ ماهه ای است که حتی توان روی پا ایستادن را ندارد.
شهرداری بافت پس از ۶۰ سال بدنیا آمدن هنوز به سن تکلیف نرسیده است ، این نهاد که عمران ، توسعه و پیشرفت شهری را در وظایفش می بیند ، هنوز آن اعتبار و اعتماد اجتماعی را پس از ۶۰ سال نتوانسته است بخود جذب و جلب کند.
بایدها و نبایدها ، اماها و چراهای بسیاری در عدم توسعه و پیشرفت شهر بافت نقش داشته اند ، که مهمترین آن دو عامل شهرداری و شهروندی است .
شهر بافت با توجه به پتانسیل های نهفته و بکری که در دامان خود دارد ، به کورده و روستایی مخروبه می ماند که هراز گاهی در این ۶۰ سال با کورباری از مشکلات و سختی ها به بزرگواری به نام شهردار واگذار شده است ، تا اعتبار و آبرویش را در گرو بگذارد و با مرارت ها ، بی اعتباری ها و دیگر موانع بجنگد و در آنسو پیشرفت و آبادانی شهر را هم داشته باشد.
به نظر من این همایش می تواند فرصت و بهانه ای باشد برای شهرداری و شورای شهر بافت، تا با کنکاش و جستجو در این ۶۰ سال عوامل عدم توسعه بافت را بشناسند و در حضور مقامات و مسوولان مطرح کنند.
بافت با توجه به آب و هوا، کوهستانی بودن ، توپوگرافی بی نظیر ، میزان بارندگی ، سرسبزی و از همه مهمتر نیروی انسانی مستعد و خلاقی که دارد، می توانست به یک شهر زیبا و آباد تبدیل شده باشد و هر ساله هزاران گردشگر و رهگذر که از عوامل توسعه می باشند را به دامان خود دعوت کند .
ضمن تقدیر و تشکر مجدد از آقای شفیعی شهردار پرتلاش وآقای کاشانی رئیس شورای شهر که با برگزاری این همایش پس از ۶۰ سال ؛ حرکت نوین و زیبایی را شروع کردند ، پیشنهادهای زیر را برای پربارتر شدن همایش به عنوان یک شهروند مطرح می کنم.
تقدیر و تشکر از شهرداران و خانواده های محترم آنان در این ۶۰ سال
دعوت و تجلیل از پروفسور امیدوار که می تواند با تخصص هایی که ایشان در معماری ، طراحی شهری و شهرسازی دارند ، بسیار سودمند باشد.
فراخوان گزارش و مقاله در خصوص عوامل عدم توسعه شهر بافت و همچنین راهکارهای توسعه و پیشرفت شهری بافت
نظرسنجی و افکارسنجی از توده مردم بافت در خصوص عوامل عدم توسعه شهر بافت
تقدیر از پزشک و پزشکانی که در این سال ها با تخصص خود برای درمان همشهریان به شهر بافت امده اند .
تأمین اعتبار برای برگزاری هر ساله این همایش
تجلیل از خدمات مرحوم حاج محمد شفیعی و مرحوم علی اصغر پرنده که به عنوان دو شهروند خدمات بسیاری را به بافت کرده اند و نامگذاری خیابان یا میدانی به نام این دو بزرگوار ( نام بازار کربلایی حاجی شفیعی را به صاحب اصلی اش برگردانید)
۶۰ شاخه گل میخک ، ۶۰ شمع آذین شده ، ۶۰ قلب عاشق ، ۶۰ سال دل بستن ، ۶۰ آرزوی آبادی ، ۶۰ تبریک و تجلیل تقدیم تو باد. دوستت دارم و توسعه و آبادانی تو را بیش از هر زمان دیگر خواهانم. حمید هرندی